Sunday, May 4, 2014

Pesta Buku Antarabangsa KL 2014

Pesta Buku Antarabangsa KL 2014 telah berlangsung daripada 24hb April hingga 4hb Mei, 2014. Team October sungguh terharu dengan sokongan daripada anda semua yang disayangi. Terima kasih daun keladi kami ucapkan kepada followers dan juga customers yang baru mengenali kami di sana. Tak lupa juga kepada Geng Hantu Novel, Team October dan juga penulis-penulis kami.Di sini, kami ingin berkongsi suasana mesra dan penuh kasih sayang di booth kami sepanjang pesta tersebut.

 

Penulis Izma Qaheira (Dia....Aku Punya) yang comel telah bersama kami pada 3hb dan 4hb Mei, 2014 dan bertemu dengan followersnya.

 

Penulis Mia Kiff (Dilarang Masuk Ke Dalam Hatiku) telah bersama kami pada 2hb dan 3hb Mei, 2014 dan sempat membawa hadiah istimewa untuk yang pertama bertemunya.


Jeles kan tengok t-shirt tu :)

 

Ha,,,,inilah Ery Aeiril (Sepet Jodohku), satu-satunya penulis lelaki di October buat masa ini. Amacam......handsome kan? Ramai peminatnya...especially dari yang remaja.....dan juga mak si remaja (boleh buat anak ikan, kataya :) ).

 

Ini...Aima Chan, penulis Himpunan Puisi Palit Merah Jambu bersama peminatnya. Sweet je kan...

Penulis baru di October, Dalila Sofea (Melbourne, Aku Ingin Pulang) juga telah datang dan memeriahkan booth October pada 26hb April, 2014

 Tu dia.....Cik Syamnuriezmil (Novel Suami Tanpa Cinta dan Koleksi Cerpen Tercipta Untuk Mu)  juga turut bersama kami. Hebatkan?

Di bawah ini kami kongsikan juga kekekwatan di booth October sepanjang PBAKL 2014 ini.

 
0 comments:

Post a Comment